Reč direktora

Život i poslovanje u savremenom svetu odlikuju mnogobrojni rizici kojima su pojedinci i kompanije izloženi. Osiguranje, kao jedan od načina transfera ovih rizika, predstavlja sve bitniju kategoriju u svakodnevnom životu i u poslovnom okruženju.

Ubrzani tempo života i poslovanja sa druge strane nameće dodatne obaveze koje su neretko praćene nedostatkom vremena i resursa za bavljenje osiguranjem i pronalaženjem adekvatne zaštite koju osiguranje pruža. Troškovi osiguranja postaju sve bitniji faktor u poslovanju i njihovo smanjivanje, odnosno optimizacija su cilj koji danas nije lako postići.

Stoga postoji sve veća potreba za pouzdanim i profesionalnim konsultantom u oblasti osiguranja i partnerom koji je u mogućnosti da ne samo preporuči adekvatno pokriće, već i da ga na tržištu osiguranja pronađe pod najpovoljnijim uslovima. Rešenje koje je široko prepoznato i primenjeno kod velikog broja kompanija i pojedinaca je posrednik (broker) u osiguranju.

ACB je danas vodeći broker osiguranja u Srbiji. Međutim, ACB nije samo prosti zbir izuzetnih profesionalaca u oblasti osiguranja. ACB ne predstavlja samo velikog kupca na tržištu osiguranja koji svojim klijentima omogućava niže premije osiguranja. ACB je istinski „one-stop shop“ za osiguranje i ujedno partner koji kroz jednostavnu komunikaciju vodi računa o osnovnim principima osiguranja i poslovanja uopšte: posao se radi sa ljudima i za ljude, posao se radi na duge staze putem izgradnje poverenja dokazanog kroz praksu.

Koliko sam ponosan na listu naših klijenata i odnos koji smo izgradili, kao i na poslovne rezultate ACB-a, toliko sam ponosan i na tim koji predvodim, tim koji je sposoban da odgovori složenim izazovima i da klijentu pomogne kada je to najpotrebnije. Ponosan sam i na to što se ACB danas razlikuje od drugih brokera osiguranja ne samo po znanju koje posedujemo, već i po načinu na koji radimo za naše klijente.

Naravno, uspesi i osećaj ponosa na ostvareni rad do sada, nam ne daju pravo na opuštanje i odstupanje od profesionalnih standarda. Naprotiv, trudimo se da stalno napredujemo u svom poslu, radeći ga još odgovornije i donoseći još više prednosti klijentima koji su nam ukazali poverenje.

Nadam se da ćete na našem novom vebsajtu pronaći dovoljno informacija koje Vas mogu zanimati. Takođe se nadam da ćemo kroz direktan kontakt moći da Vam pružimo još više, jer je (kao što sam već napomenuo) osiguranje, pre svega, posao sa ljudima i za ljude.

Dragan Odžaklijević

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Francuska 37, I sprat, 1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent