Karijera

Karijera u ACB-u se razlikuje od karijere u bilo kojoj drugoj kući posrednika u osiguranju. Ponosimo se time sto smo "neobična kompanija u uobičajenim poslovima". U nasoj kompaniji od Vas se očekuje da iskoristite svoje prilike i da pomognete rastu poslovanja, jer su mogućnosti za profesionalni i lični razvoj beskrajne.

ACB je posvećen u pružanju pomoći saradnicima kako bi brže napredovali u poslu i razvijali svoju profesionalnu karijeru.

Kao ACB, verujemo da je naš uspeh direktan odraz i naših talentovanih saradnika. Mi smo stalno u potrazi za motivisanim i ambicioznim saradnicima koji imaju želju da se pridruže našem timu. Prvo i najvažnije, mi posedujemo strast prema poslovanju sa našim klijentima, ali i za napredovanje članova našeg tima, što rezultira zdravim i toplim radnim okruženjem. Ako ste profesionalno posvećeni poslu, ACB ima razvijen sluh za Vas.

ACB ima sposobnost da regrutuje i zadrži vrhunski kadar, jer smo svesni važnosti naših saradnika, koji predstavljaju nase najvažnije bogatstvo, a naš krajni cilj za saradnike je da se osećaju cenjeni i vrednovani. Na kraju krajeva, oni su jezgro našeg poslovanja.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Francuska 37, I sprat, 1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent