„Srpski dani osiguranja” - novembar 2022. na Zlatiboru

U organizaciji Udruženja osiguravača Srbije održani su šesti „Srpski dani osiguranja”, od 15-18. novembra 2022. na Zlatiboru. Ono što ovaj skup čini drugačijim od prethodnih, je to što su posrednici u osiguranju bili u ulozi panelista i prvi put su mogli da diskutuju o aktuelnim temama.
Naš kolega, Marko Levakov, učestvovao je prvog dana na panelu „Inflacija i osiguranje”, koji je vodio moderator Zoran Blagojević, a ostali uvaženi panelisti bili su Saša Ranđelović, Savo Jakovljević i Mario Baotić.
Mirko Matijević je na panelu koji se bavio saradnjom osiguravača i posrednika, trendovima i izazovima, istakao važnost dobre saradnje posrednika u osiguranju i osiguravača, kako bi klijentima obezbedili sigurna i optimalna pokrića za njihove rizike. Moderator ovog panela bio je Jan Janać, a svoja mišljenja o ovoj temi izneli su i Sandra Vučurović i Nikola Đukić.
Panelisti su na skupu konstatovali i da Zakon o osiguranju u Srbiji i odluke Narodne banke Srbije koje prate njegovo sprovođenje omogućavaju veoma uspešno funkcionisanje tržišta osiguranja, a time i rad posrednika u osiguranju. To potvrđuju i dosadašnji rezultati od preko 2 milijarde dinara prihoda koje su ostvarili posrednici u osiguranju u 2021. što je povećanje od gotovo 100% u odnosu na rezultate u 2018. godini. Ovaj ohrabrujući podatak zasigurno upućuje na mogućnost daljeg razvoja rada posrednika u osiguranju, što bi mogao biti zajednički zaključak učesnika na panelu.

Proslava 20 godina poslovanja ACB-a i Aon-a u Srbiji

Sa velikim brojem naših dragih i poštovanih kolega, klijenta, osiguravača i pratnera u sjajnom raspoloženju i odličnoj atmosferi 22. septembra 2022. godine u hotelu Crowne Plaza proslavili smo dve veoma uspešne decenije poslovanja ACB-a. 

Goste su na početku pozdravili predstavnik Aon korporacije, Jacek Gogolowicz, regionalni kontrolor Aon-ovih korespodentskih brokera za centralnu i istočnu Evropu i Dragan Odžaklijević, direktor Društva za posredovanje u osiguranju ACB. 

Prisutni su imali priliku i da premijerno vide korporativni film snimljen povodom našeg jubileja.  

Kao i tokom naših ranijih proslava, atmosfera je bila prava rođendanska. Verujemo da su naši gosti uživali u nastupima Katarine Kačunković i Jelene Jovović, Lezz go benda, posebno sa gostom iznenađenja Dejanom Cukićem, ali i u solo izvođenju naših kolega iz ACB-a.

VIDEO povodom 20 godina ACB-a i Aon-a u Srbiji

 

Proslava 15. rođendana, pozorište na Terazijama

Proslava 15 godina Aona u Srbiji održana je 13. decembra 2017. godine, u Pozorištu na Terazijama, uz mjuzikl „Producenti“.

Zajedno sa našim klijentima, partnerima i prijateljima na ovaj način smo obeležili uspešnu saradnju. U pauzi, između dva čina, uz čašu šampanjca nazdravljali smo dosadašnjim i budućim poslovnim uspesima.

Gostima se obratio Dragan Odžaklijević, direktor ACB-a. Pored sagledavanja rezultata koje je ACB ostvario u finansijskoj godini, poseban akcenat je stavljen na zahvalnost partnerima i klijentima, bez kojih uspešno poslovanje ne bi bilo moguće.

Mjuzikl ``Producenti`` je favorit našeg tima. Uživali smo u odličnom tekstu, odličnoj muzici i majstorskom izvođenju ove sjajne brodvejske predstave.

 

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Skender-begova 3-3/a, I sprat, PP6 i PPA7 (objekat “Live in Dorćol”)
1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent