Proslava 20 godina poslovanja ACB-a i Aon-a u Srbiji

Sa velikim brojem naših dragih i poštovanih kolega, klijenta, osiguravača i pratnera u sjajnom raspoloženju i odličnoj atmosferi 22. septembra 2022. godine u hotelu Crowne Plaza proslavili smo dve veoma uspešne decenije poslovanja ACB-a. 

Goste su na početku pozdravili predstavnik Aon korporacije, Jacek Gogolowicz, regionalni kontrolor Aon-ovih korespodentskih brokera za centralnu i istočnu Evropu i Dragan Odžaklijević, direktor Društva za posredovanje u osiguranju ACB. 

Prisutni su imali priliku i da premijerno vide korporativni film snimljen povodom našeg jubileja.  

Kao i tokom naših ranijih proslava, atmosfera je bila prava rođendanska. Verujemo da su naši gosti uživali u nastupima Katarine Kačunković i Jelene Jovović, Lezz go benda, posebno sa gostom iznenađenja Dejanom Cukićem, ali i u solo izvođenju naših kolega iz ACB-a.

 

Proslava 15. rođendana, pozorište na Terazijama

Proslava 15 godina Aona u Srbiji održana je 13. decembra 2017. godine, u Pozorištu na Terazijama, uz mjuzikl „Producenti“.

Zajedno sa našim klijentima, partnerima i prijateljima na ovaj način smo obeležili uspešnu saradnju. U pauzi, između dva čina, uz čašu šampanjca nazdravljali smo dosadašnjim i budućim poslovnim uspesima.

Gostima se obratio Dragan Odžaklijević, direktor ACB-a. Pored sagledavanja rezultata koje je ACB ostvario u finansijskoj godini, poseban akcenat je stavljen na zahvalnost partnerima i klijentima, bez kojih uspešno poslovanje ne bi bilo moguće.

Mjuzikl ``Producenti`` je favorit našeg tima. Uživali smo u odličnom tekstu, odličnoj muzici i majstorskom izvođenju ove sjajne brodvejske predstave.

 

Proslava povodom 10 godina Aon-a u Srbiji

Proslava povodom 10 godina Aon-a u Srbiji je održana 24. septembra 2012. u Hotelu Hyatt Regency Beograd. U prisustvu velikog broja klijenata ACB/Aon-a, osiguravača i partnera, kao i gostiju iz inostranstva, veče je proteklo u pravoj rođendanskoj atmosferi. Pored domaćina, za dobru atmosferu i sadržajan program potrudili su se muzički band Betty Boom i voditelj programa Igor Blažević - Inspektor Blaža.

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Skender-begova 3-3/a, I sprat, PP6 i PPA7 (objekat “Live in Dorćol”)
1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent