Aon završio spajanje sa Hewitt Associates

Aon završio spajanje sa Hewitt Associates, Aon Hewitt spreman da pruža ulsuge klijentima od prvog dana

Aon Korporacija (NYSE:AON) je objavila da je završila spajanje Hewitt Associates, Inc sa delom Aon-a, kreirajući Aon Hewitt, vodeću svetsku firmu za konsalting u oblasti ljudskih resursa.

Završetak procesa spajanja označava još jedan značajan datum u istoriji Aon-a i predstavlja događaj koji menja industriju osiguranja, kreirajući nove standarde u oblasti ljudskih resursa, rekao je Greg Case, predsednik i CEO Aon-a. Preko Aon Hewitt-a, našim klijentima ćemo omogućiti širi portfelj inovativnih proizvoda i usluga fokusirajući se na ono što smatramo najvažnijim temama u današnjoj globalnoj ekonomiji: rizik i ljude.

Russ Fradin, predsednik i CEO Aon Hewitt-a je dodao da smo kao Aon Hewitt snažniji, globalniji lider u industriji, koji donosi inovativna rešenja organizacijama gde god da obavljaju svoju delatnost. Naš fokus ostaje konstantan: da servisiramo klijente na izuzetan način svakog dana. Klijenti mogu biti sigurni da Aon Hewitt ima ekspertizu i iskustvo da im budu istinski partner, pomažući im u njihovim najbitnijim poslovnim izazovima.

Aon veruje da Aon Hewitt stvara globalnog lidera u oblasti ljudskih resursa, donoseći prednosti klijentima, kolegama i akcionarima na mnogo načina.