Aon završio spajanje sa Hewitt Associates

Aon završio spajanje sa Hewitt Associates, Aon Hewitt spreman da pruža ulsuge klijentima od prvog dana

Aon Korporacija (NYSE:AON) je objavila da je završila spajanje Hewitt Associates, Inc sa delom Aon-a, kreirajući Aon Hewitt, vodeću svetsku firmu za konsalting u oblasti ljudskih resursa.

Završetak procesa spajanja označava još jedan značajan datum u istoriji Aon-a i predstavlja događaj koji menja industriju osiguranja, kreirajući nove standarde u oblasti ljudskih resursa, rekao je Greg Case, predsednik i CEO Aon-a. Preko Aon Hewitt-a, našim klijentima ćemo omogućiti širi portfelj inovativnih proizvoda i usluga fokusirajući se na ono što smatramo najvažnijim temama u današnjoj globalnoj ekonomiji: rizik i ljude.

Russ Fradin, predsednik i CEO Aon Hewitt-a je dodao da smo kao Aon Hewitt snažniji, globalniji lider u industriji, koji donosi inovativna rešenja organizacijama gde god da obavljaju svoju delatnost. Naš fokus ostaje konstantan: da servisiramo klijente na izuzetan način svakog dana. Klijenti mogu biti sigurni da Aon Hewitt ima ekspertizu i iskustvo da im budu istinski partner, pomažući im u njihovim najbitnijim poslovnim izazovima.

Aon veruje da Aon Hewitt stvara globalnog lidera u oblasti ljudskih resursa, donoseći prednosti klijentima, kolegama i akcionarima na mnogo načina.

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Skender-begova 3-3/a, I sprat, PP6 i PPA7 (objekat “Live in Dorćol”)
1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent