ACB je potvrdio poziciju broj 1 na tržištu u Srbiji i u 2020. godini

Na osnovu objavljenih zvaničnih podataka o poslovanju brokera osiguranja u Srbiji za 2020. godinu, ACB je potvrdio poziciju broj 1 na tržištu.

Tržište posrednika osiguranja u Srbiji dobija sve značajniju poziciju u ukupnom finansijskom sektoru i beleži značaja rast. Ponosni smo na činjenicu da godinama u nazad, što kvantitativno merljivim rezultatima, kao i prema drugim relevantnim kriterijumima, opravdavamo epitet najboljeg posrednika u osiguranju u Srbiji.

Želimo da se zahvalimo klijentima, osiguravačima i ostalim partnerima na tome što kroz zajednički napor, saradnju i podsticaj, uspevamo da obezbedimo kvalitetnu uslugu, što je bio i ostao naš krajnji cilj.

ACB je isti trend nastavio i u 2021. godini. Unapređujemo svoju ekspertizu i inovativnost i trudimo se da na profesionalan način savetujemo klijente o novim rizicima koji opterećuju njihov biznis i pronalazimo adekvatna rešenja. Drago nam je da povratne informacije koje dobijamo od klijenata ukazuju na to da smo posledično deo njihovih uspeha i prijatelj u i dalje složenim okolnostima poslovanja.

Radujemo se što ćemo uskoro moći da podelimo sa Vama i nove rezultate za 2021., uz veliku želju da ponovo svi radimo u konačno malo boljem zdravstvenom okruženju!

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Francuska 37, I sprat, 1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent