ACB je ostvario najbolji rezultat i učvrstio poziciju broj 1 na tržištu posrednika u osiguranju u Srbiji u 2019

U 2019. godini, ACB je ostvario novi najbolji rezultat svog poslovanja od osnivanja firme i potvrdio svoju poziciju na broju 1 na tržištu posrednika u osiguranju u Srbiji.

Prema rezultatima poslovanja posrednika u osiguranju za 2019 godinu, ACB je ostvario najbolji rezultat u konkurenciji od preko 70 registrovanih i licenciranih posrednika u Srbiji.

Najbrojniji i najiskusniji tim koji smo oformili, profesionalnost, posvećenost i vrhunski integritet u poslovanju su svoju najbolju potvrdu našli u velikom poverenju i zadovoljstvu naših klijenata, kao i odličnoj saradnji sa osiguravačima.

Konstantno unapređenje obima i kvaliteta usluga koje pružamo, kao i stalna edukacija i inovativnost su odlična polazna osnova za uspešno nošenje sa izazovima koji nas, kao predstavnika Aon-a u Srbiji, vodećeg svetskog brokera osiguranja, očekuju u narednom periodu.

Zahvaljujemo se svim klijentima, osiguravačima i partnerima na doprinosu ovom izuzetnom rezultatu, koji nije samo naš. Ostajemo privrženi dobroj praksi u našem poslovanju i radujemo se budućim uspesima.

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Skender-begova 3-3/a, I sprat, PP6 i PPA7 (objekat “Live in Dorćol”)
1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent