ACB je broj 1 na tržištu posrednika u osiguranju u Srbiji u 2018

Prema rezultatima poslovanja posrednika u osiguranju za 2018 godinu, ACB je ostvario najbolji rezultat u konkurenciji od blizu 70 registrovanih i licenciranih posrednika u Srbiji

Posvećenost klijentima, profesionalan tim, pozicioniranje na tržištu osiguranja u Srbiju, tradicija i inovativnost koji odlikuju naše poslovanje su doprineli ne samo izvanrednom rezultatu i liderskoj poziciji na tržištu, već i velikom poverenju i zadovoljstvu naših klijenata, kao i odličnoj saradnji sa osiguravačima.

Cilj nam je da i u narednom periodu sve postignuto očuvamo i unapredimo, kroz neprekidnu brigu o kvalitetu usluga koje pružamo.

Aon Fact Sheet 2018

Aon Fact Sheet 2018 možete preuzeti na sledećem linku:
Aon Fact Sheet 2018.pdf

ACB učestvovao na RENEXPO

RENEXPO 2019 banner RS 90x130 224 -25. aprila 2019. je po šesti put u Beogradu održan Sajam RENEXPO® Energy, Waste & Water. Na sajmu su se okupili svi zainteresovani za energetiku, vodu i zaštitu životne sredina, a medju njima i naše Društvo za posredovanje u osiguranju ACB, kao jedina kompanija ovog tipa koja se predstavila sa ciljem da se podigne svest o potrebama za osiguranjem.

Proslava 15. rođendana, pozorište na Terazijama

Proslava povodom 15 godina Aon-a u Srbiji je održana 13. decembra 2017. godine u Pozorištu na Terazijama uz mjuzikl “Producenti”.

Sa našim klijentima, partnerima i prijateljima smo na ovaj način obeležili uspešnu saradnju. U pauzi između dva čina uz čašu šampanjca nazdravili smo dosadašnjim i budućim poslovnim uspesima.

 

ACB je uskladio svoje poslovanje sa novim Zakonom o osiguranju

Nakon donošenja novog Zakona o osiguranju, svi posrednici u osiguranju su imali obavezu da u zakonskom roku usaglase svoje poslovanje sa odredbama novog Zakona. ACB je među prvim brokerima osiguranja u Srbiji usaglasio svoje poslovanje, prezentirajući nadzornom organu detaljne podatke i dokumentaciju, još jednom dokazujući ozbiljnost u pristupu svim segmentima poslovanja, od kojih je zakonitost poslovanja na prvom mestu.

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Skender-begova 3-3/a, I sprat, PP6 i PPA7 (objekat “Live in Dorćol”)
1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs

aon corespodent