ACB je potvrdio poziciju broj 1 na tržištu u Srbiji i u 2020. godini

Na osnovu objavljenih zvaničnih podataka o poslovanju brokera osiguranja u Srbiji za 2020. godinu, ACB je potvrdio poziciju broj 1 na tržištu.

Tržište posrednika osiguranja u Srbiji dobija sve značajniju poziciju u ukupnom finansijskom sektoru i beleži značaja rast. Ponosni smo na činjenicu da godinama u nazad, što kvantitativno merljivim rezultatima, kao i prema drugim relevantnim kriterijumima, opravdavamo epitet najboljeg posrednika u osiguranju u Srbiji.

Želimo da se zahvalimo klijentima, osiguravačima i ostalim partnerima na tome što kroz zajednički napor, saradnju i podsticaj, uspevamo da obezbedimo kvalitetnu uslugu, što je bio i ostao naš krajnji cilj.

ACB je isti trend nastavio i u 2021. godini. Unapređujemo svoju ekspertizu i inovativnost i trudimo se da na profesionalan način savetujemo klijente o novim rizicima koji opterećuju njihov biznis i pronalazimo adekvatna rešenja. Drago nam je da povratne informacije koje dobijamo od klijenata ukazuju na to da smo posledično deo njihovih uspeha i prijatelj u i dalje složenim okolnostima poslovanja.

Radujemo se što ćemo uskoro moći da podelimo sa Vama i nove rezultate za 2021., uz veliku želju da ponovo svi radimo u konačno malo boljem zdravstvenom okruženju!

ACB je ostvario najbolji rezultat i učvrstio poziciju broj 1 na tržištu posrednika u osiguranju u Srbiji u 2019

U 2019. godini, ACB je ostvario novi najbolji rezultat svog poslovanja od osnivanja firme i potvrdio svoju poziciju na broju 1 na tržištu posrednika u osiguranju u Srbiji.

Prema rezultatima poslovanja posrednika u osiguranju za 2019 godinu, ACB je ostvario najbolji rezultat u konkurenciji od preko 70 registrovanih i licenciranih posrednika u Srbiji.

Najbrojniji i najiskusniji tim koji smo oformili, profesionalnost, posvećenost i vrhunski integritet u poslovanju su svoju najbolju potvrdu našli u velikom poverenju i zadovoljstvu naših klijenata, kao i odličnoj saradnji sa osiguravačima.

Konstantno unapređenje obima i kvaliteta usluga koje pružamo, kao i stalna edukacija i inovativnost su odlična polazna osnova za uspešno nošenje sa izazovima koji nas, kao predstavnika Aon-a u Srbiji, vodećeg svetskog brokera osiguranja, očekuju u narednom periodu.

Zahvaljujemo se svim klijentima, osiguravačima i partnerima na doprinosu ovom izuzetnom rezultatu, koji nije samo naš. Ostajemo privrženi dobroj praksi u našem poslovanju i radujemo se budućim uspesima.

ACB je broj 1 na tržištu posrednika u osiguranju u Srbiji u 2018

Prema rezultatima poslovanja posrednika u osiguranju za 2018 godinu, ACB je ostvario najbolji rezultat u konkurenciji od blizu 70 registrovanih i licenciranih posrednika u Srbiji

Posvećenost klijentima, profesionalan tim, pozicioniranje na tržištu osiguranja u Srbiju, tradicija i inovativnost koji odlikuju naše poslovanje su doprineli ne samo izvanrednom rezultatu i liderskoj poziciji na tržištu, već i velikom poverenju i zadovoljstvu naših klijenata, kao i odličnoj saradnji sa osiguravačima.

Cilj nam je da i u narednom periodu sve postignuto očuvamo i unapredimo, kroz neprekidnu brigu o kvalitetu usluga koje pružamo.

Aon Fact Sheet 2018

Aon Fact Sheet 2018 možete preuzeti na sledećem linku:
Aon Fact Sheet 2018.pdf

ACB učestvovao na RENEXPO

RENEXPO 2019 banner RS 90x130 224 -25. aprila 2019. je po šesti put u Beogradu održan Sajam RENEXPO® Energy, Waste & Water. Na sajmu su se okupili svi zainteresovani za energetiku, vodu i zaštitu životne sredina, a medju njima i naše Društvo za posredovanje u osiguranju ACB, kao jedina kompanija ovog tipa koja se predstavila sa ciljem da se podigne svest o potrebama za osiguranjem.

Proslava 15. rođendana, pozorište na Terazijama

Proslava povodom 15 godina Aon-a u Srbiji je održana 13. decembra 2017. godine u Pozorištu na Terazijama uz mjuzikl “Producenti”.

Sa našim klijentima, partnerima i prijateljima smo na ovaj način obeležili uspešnu saradnju. U pauzi između dva čina uz čašu šampanjca nazdravili smo dosadašnjim i budućim poslovnim uspesima.

 

Društvo za posredovanje u osiguranju ACB d.o.o.

Francuska 37, I sprat, 1000 Beograd, Srbija

Telefon: +381.11.7854600
Email: office@acb.rs
Linkendin>>>

aon corespodent